SHOWBIZZ / E Hënë 4 Shkurt 2019, 20:08

Vra*ja për nder! Jepet dë*imi për bashkëshortin e Elidës, vajzës që tu*përoi gjithë Shqipërinë!

Gjykata e Tiranës vendosi të lërë në bu*g Esat Canin për vra*jen e Arben Gjeçit, ndërsa për motrën e tij, Elidën, vendosi 'Arre*st shtëpie'. E njëjta masë u dha edhe për bashkëshortin e saj, Dëfrim Kurtin. Mësohet se Vra*ja për ndër e cila ka ndodhur para një muaji, ku një vajzë kry*ente marr*ëdhënie me një tjetër jashtë martese. Kjo gjendje e ka ten*ionuar vëllain dhe burrin e saj ku të cilët e kanë kap në flagrancë motrën edhe të dashurin e saj.  

Nga dh*na e tepër që të dy personat kanë ushtruar ndaj të dashurit të motrës e cila ishte e martuar, ai ka ndë*ruar jetë nga pl*gët e rënda.  

Gjykata sot ka dhënë dën*min për vëllain por edhe për bashkëshortin e vajzës, Dëfrim Kurtin. Por ekz*kutimi i kësaj mase sigurie nuk është bërë në banesën e familjes Kurti, pasi Dëfrimi nuk ka pranuar që Elida të shkonte më aty. 

Elida Cani vajza e cila tra*dhtoi burrin me nje tjetër ndodhet nën arr*st shtëpie te shtëpia e prindërve të saj. Përveç kësaj, duket se ai ka vendosur të ndahet përfundimisht nga bashkëshortja.

Loading...