AKTUALITET / E Martë 5 Shkurt 2019, 18:06

Vogëlushja 13-vjeçare e përdh*nuar nga 16-vetë largohet nga Shqipëria, lexoni fjalët e fundit të saj!

Ngjarja e rëndë ku një vajzë minorene 13-vjecare u përdh*unua nga 16-personia por 7 janë të ndjekur penalisht. Ku 7 prej tyre janë në parab*rgim dhe 1 është në kërkim. Jeta e vogëlushes mesa duke do të ketë një shenjë e cila vështirë se do ti fshihet kollaj. Media e televizione, bëjnë emisione duke ja shkat*ërruar më keq figurën dhe familjen e cila është në fazën e largimin një herë e përgjithmonë nga Shqipëria drejt një vendi tjetër! 

Vajza ka thene dhe dy fjalë të cilat ishin: 
“Do të iki, edhe kurrë nuk do të kthehem. Nëse vij një ditë ato fytyra të cilët më dh*nuan dhe më bën keq nuk do ti harroj. Një ditë do t’jua kthej me të njëjtën mënyrë”-thotë ajo e trishtuar 

Mos mjaftonte vetëm kjo një tjetër faktor I cili mbush xhepat e gazetareve është trajtimi I kësaj teme, sic është emisioni I Rudina Xhungës. Ku tregoi se sonte do të flas për këtë temë që është kaq delikate edhe personale.  

Çfarë do të ndodh kur kjo vajzë të rritet? A janë të drejtat e njeriut favor të rastit apo të vik*imës? Këtë e mendoni vetë, në thjeshtë informojmë por jo denigrojmë. Shumica e portaleve ndjekin metodën e klikimeve duke shpifur dhe sajuar deri sa të arrihet qellim ai I “prishjes së jetes të një vogëlushje”./d.m-tej.al 

Loading...