AKTUALITET / E Enjte 7 Shkurt 2019, 14:02

Pacienti u v*des në duar mjekëve në Fier, ajo që bëjnë me vikt*mën është e fri*shme!

Ska*dalet nuk kanë të mbaruar në Shqipëri. Ditën e sotme një person ka ndërruar jetë në duar e doktorëve në mënyrë të pashpjegueshme në qytetin e Fierit. Pasi vikt*ma ka ndër*uar jetë ata janë munduar të fshehin gabimet e tyre duke shpifur dhe nxjerr sëmundje të rralla. Familjarët e kanë denoncuar rastin e rëndë, ku më pas janë shkarkuar edhe mjeket përgjegjës nga detyra.

Shkaku i vd*kjes është ende i paqartë kjo sepse, ekspertiza nuk është bërë akoma edhe pse ka ditë që ka nd*rruar jetë.  

Të pezulluar nga detyra janë mjekët Blendi Dhespollari dhe Emiljano Myrtaj për mjekim të pakujdesshëm, kurse mjeku i tretë Viktor Gjini të cilët do të marrin dënimin e merituar, pasi familjarët ka kërcënuar se nëse qeveria nuk merr masa do ua japin vete d*nimin mjekëve që janë përgjegjës për ketë kr*m./d.m-tej.al 

Loading...