AKTUALITET / E Enjte 7 Shkurt 2019, 20:08

Vajza 16-vjecare ka dy fjalë për përdhu*uesit: Ajo që më bëtë më shkat*ërruan jetën, por...

Reagon për herë të parë vajza e cila është përdhu*uar nga pedagogu e më pas nga efektivi i policisë Vesel Veseli. Ajo është shprehur se do ta ndjek cështjen deri në fund deri në d*nimin e autorëve të kësaj ngjarje të shpifur. Pedagogu i e ka përdoru sek*ualisht vajzën 16-vjecare për nje vit e disa muaj. Vajza në presionin e saj psikologjik të ushtrimit të k*rcënimeve e ka mbajtur të fshehtë.  

“Ai më ka m*shtruar, më ka shk*tërruar jetën. Ka thënë se rrugët tona do të hapen kur unë ta përfundojë shkollën. Pastaj kam marrë vendim dhe më 14 shtator 2016 e kam paraqitur rastin në polici. Kam qenë 16 vjeçe”. 

Më pas cështja po bëheshe serioze se sipas vajzës pedagogu kërkon akoma më shumë favore se*suale, më pas kjo e fundit vendos ka d*noncojë në polici. Aty fillon edhe tragj*dia e vërtët. Efektivi e zhv*sh laku*iq vajzën për të marrë me foto gjurmët e dhu*nës. Aty ai më pas ab*zon me atë duke kryer m*rrdhënie sek*8uale.  

Ngjarja e rëndë ka bërë që e gjithë Kosova është ngritur në protestë, ndërsa në Shqipëri policia heshti dhe mediat e bas*arduan me lajme e jo më të ngriheshin në protestë./d.m-tej.al

Loading...