AKTUALITET / E Diel 10 Shkurt 2019, 20:08

Djaloshi shqiptar me sindromën down që përloti shqiptarë me mesazhin emocionues e tij!

Djaloshi shqiptar me sindromën down që përloti shqiptarë me mesazhin emocionues  e tij! Fëmjët me sindromën doën janë në një numër të konsiderueshëm në vendin tonë, edhe si e tillë kërkohen përkujdesje dhe sa më shumë vëmendendje.  

Një ndër ta është edhe Gersi Troka, I prekur nga sondoma down ai ka përlotur publikun e emisionit “E diell”. Ndryshe nga shokët e tij ai ka një pasion që të cilin e ndjek me shumë dëshirë, notin.  

Ai ka fituar shumë trofe dhe konkurse që zhvillohen nëpër botë. Djalosh ika folur lirshëm në emision dhe ka dhënë një mesazh për të gjithë ata që janë apo jo me këtë sëmundje, me fjalën e tij u ka dhënë një leksion çdo njeriu sado I mirë apo I keq qoftë:  
“Të ndihmohen fëmijët me aftësi ndryshe, të mbështeten të afërmit e tyre, të na japin kurajo për aktivitete të tjera të mëdha”-tha ai./d.m-tej.al 

Loading...