AKTUALITET / E Diel 10 Shkurt 2019, 20:08

Edi Rama hap emision? Ja ku do ta shohim që sot e tutje!

Ashtu siç edhe u deklaruar nga kryeministri Rama që së shpejti do të hapi një emision të ri me emrin “Njerëz të padukshëm”.

Ky emision do të moderohet nga Anjesa Maja, e ndryshe nga të tjerët këtu sipas tij do të fokusohen histori personale dhe profesionale të njerëzve punëtorë por që janë të padukshëm. Prandaj edhe ky emision do të quhet I tillë.  

Ditën e sotme është hapur edhe puntata e parë, ku bëhej fjalë për një historinë e një restauratoreje.  
Shikoje vet nëse jeni të interesuar; 

 

Loading...