KËSHILLA / E Hënë 11 Shkurt 2019, 00:12

Zbatoji me përpikëri këto 3 lëvizje dhe do të jesh më e mira që ai ka pasur ndonjëherë në shtrat

Pak kohë brenda psikikës mashkullore për të gjetur mënyra të reja, që ju të dy të keni një jetë pasiononte në shtrat.

Ji e ndershme

Se*ksi është diçka që ju përfshin të dyve dhe mbajtja gjallë e kësaj marrëdhënieje dyshe kërkon edhe përfshirjen e një personi tjetër dhe jo vetëm të vetes. Nuk mund të arrish suksese të mëdha në nivelin e inteligjencës sek*uale, për aq kohë sa nuk ndërton një dialog të shëndoshë me partnerin duke qenë e sinqertë. Ajo që duhet të bësh është të mësosh të jesh e ndershme me fant*azitë e tua dhe në çdo rast të kërkosh atë që ke dëshirë.

 

Trego histori të ndryshme

Luaj me imagjinatën: vëre në punë sa herë të mundesh për t’u kënaqur sek*ualisht. Nga librat që ke lexuar apo nga historitë e treguara, mendo dhe tregoji duke thirrur në ndihmë fantazinë. Në qoftë se në kokën tënde ka vend vetëm për mendime të tilla si punë, fëmijë dhe detyrat e përditshme, ajo që duhet të bësh është të ndalesh për një moment, të marrësh frymë thellë dhe të mbyllesh në një dhomë me qirinj dhe muzikë të qetë, ku të fillosh të mendosh për situata që do të doje të përjetoje në sht*at. Prandaj, tregoji atij histori dhe gjëra të ndryshme nga ato që ke dëgjuar rreth se*sit dhe nëse të pëlqejnë, kërkoja që edhe ju t’i praktikoni.

Mbaji dritat ndezur

Asnjëherë meshkujt nuk e kanë kuptuar pse femrat vazhdimisht kërkojnë të fiken dritat. Sapo ju filloni lojërat e para er*tike, rrobat hiqen një nga një dhe në fund, ti kërkon të fiken dritat. Ki parasysh se nëse meshkujt duan të shkojnë në shtrat, kjo sepse ata duan të shijojnë edhe lakur*ësinë e partneres së tyre. Fakti që femrat duken se gjithmonë duan të fshehin diçka, ata i trondit. Prandaj, lëre veten të lirë dhe mos e ndërprit hovin e partnerit. Se*si nuk duhet të jetë për të fshehur çdo aspekt të vetes, kështu që lëri dritat ndezur.

Loading...