AKTUALITET / E Enjte 14 Mars 2019, 19:07

Lulzim Basha i vë kushte vajzës së Azem Hajdarit: Digj mandatit se për ndryshe do përjashtohesh nga PD

Vajza  e Azem Hajdarit nuk i është bindur urdhërit të kreut të opozitës Lulzim Bashës për të djegur mandatin dhe kjo ka nxitur shume pikëpyetje.

Ajo është shprehur se nuk do ta djegi pasi kështu do të ruaj figurën e të atit të saj për të mos u përshirë në vorbullën e Bashës.  

Ndër të tjera edhe Berisha ka rënë dakord për sai përkEt deklaratës së saj. Mrepo Bensik Mustafaj ka thënë nesE ajo ka bërë mirë apo keq për djegien e mandatit.

Ja si shprehet ai:  

“Nuk preferoj të bëjë koment për Rudinën. Është në një moshë që po rritet dhe po piqet. Mbiemri Hajdari është shumë i rëndësishëm. Hajdari është në momentit  dhe në moshën që i lejohen gabimet dhe ato janë elementë të mësimit”, tha Mustafaj.

 


“Edi Rama nuk ka treguar dhe nuk po tregon që është një burrë shteti. Unë besoj se Edi Rama e keqkupton edhe atë që e quani ju “mbështetjen e ndërkombëtarëve”. Evolucioni i ndërkombëtarëve është i pritshëm. Opozita ka shkuar aq larg sa nuk mund të ketë kthim pas.

Unë nuk e kuptoj se pse i kërkojnë kthim pas Bashës. Edi Rama ka një natyrë shumë bizantine dhe ai do të gjejë kandidatë të pavarur nga opozita dhe do të krijojë një konfiguracion shumëngjyrësh në zgjedhjet lokale dhe kjo nuk do më çudiste shumë nëse do ta bënte Edi Rama”, tha ai./d.m-tej.al

Loading...