AKTUALITET / E Enjte 14 Mars 2019, 19:07

Facebook, Instagram dhe Whtas app/ Aryseja e bllokimit do jua vërë në mendime për politikanët shqiptar

Të gjithë ne edhe e gjithë bota u përfshi në një problem serioz në rrjetet sociale, veçanerisht Facebook, Instagram dhe whats up. 

Serveri i rënduar ka pasur një ndërhyrje nga grupi hetimor i kriminalitetit në Amerikë dhe kjo ka bërë që Facebook të kërkojë falje përdoruesve të saj për këtë problem.  

Edhe pse gjigandi i rrjeteve sociale justifikohet kur thotë se po rikuperonin sistemin, vetë grupi hetimor kriminal ka bërë me dije këtë ndërhyrje:  

“Dje si rezultat i ndryshimit të konfigurimit të serverit, shumë njerëz hasën vështirësi në qasjen në aplikacionet dhe shërbimet tona. Tani i kemi zgjidhur çështjet dhe sistemet tona janë duke u rikuperuar. Na vjen keq për shqetësimin dhe vlerësojmë durimin e të gjithëve”, shkruan Facebook në Tëitter./d.m-tej.al

Loading...