SHOWBIZZ / E Enjte 14 Mars 2019, 19:07

Xhihan rr*mben Xhenetin dhe Melisën, ja ç’do ndodhë nesër

Selim dhe Melisa shkojnë në spital dhe kërc*nojnë doktorin t’u tregojë të vërtetën. Doktori bën sikur nuk di gjë. Xhenet thërret Pënarin dhe shkojnë në shtëpinë e Kajas por nuk e gjejnë aty. Melisa telefonon Xhenetin dhe i tregon se personin e aks*dentuar Xhihan e fsheh në shtëpi. Sema shkon në shtëpinë e Arzus dhe i thotë të arr*tisen. Arzu i thotë se nuk mund të ar*atisen gjithmonë dhe se tani është vonë pasi sot do martohet.

Ajo i tregon Semës se për disa kohë do jetojë me Xhihanin. Semës i vjen keq për Arzun dhe i jep forca. Doktori informon Xhihanin. Xhenet shkon në shtëpinë e Xhihanit dhe sheh se personin e aks*dentuar po e largojnë. Selim, Melisa dhe Xhenet ndjekin makinën. Arzu vishet me të zeza për martesën dhe i thotë Xhihanit se për të është funeral. Selim, Melisa dhe Xhenet arrijnë të marrin personin e aks*dentuar. Ata shkojnë në shtëpinë e Xhihanit për të ndaluar martesën por nuk i gjejnë Arzun dhe Xhihanin.

Xhihan sjell Kajan të shohë martesën e tij me Arzun. Arzu i gjuan në shpullë Xhihanit. Xhihan kërcënon Arzun me videon e aks*dentit. Arzu e detyruar pranon të martohet. Xhenet mëson vendin ku po martohen Arzu dhe Xhihan. Selim u thotë Xhenetit dhe Melisës të qëndrojnë në makinë dhe shkon në çiflig. Kaja ndalon Arzun para se të firmosë. Selim vjen me personin e pl*gosur dhe i thotë Arzus të largohen. Xhihan i drejton *rmën Selimit por Arzu i del para.

Kaja qëllon badigardët e Xhihanit. Selim dhe Arzu largohen. Kaja dhe Xhihan qëllojnë njëri-tjetrin por policia mbërrin në vendngjarje. Xhihan ja mbath. Ai rr*mben Melisën dhe Xhenetin. Melisa njofton Arzun. Arzu dhe Selim tronditen.

Loading...