KËSHILLA / E Premte 22 Mars 2019, 00:12

Zgjidh një nga sytë që të pëlqejnë më shumë dhe zbulo aftësinë tënde më të madhe

Je logjik

Ti i shijon shumë mendimet e thella dhe di të komunikosh me logjikë. Kjo ndodh edhe në situata që janë të vështira për t’u kuptuar. Ti u jep të tjerëve përgjigje të mençura pyetjeve dhe transmeton energji pozitive tek të tjerët.  Kjo ndodh pasi ke qendruar për shumë kohë me njerëz të mençur dhe ke marrë nga mençuria e tyre.

Je i ndjeshëm

Je plot me emocione dhe e sheh botën nga një prespektivë shumë delikate. Ti ndjen çdo ditë dhe nuk je indiferent ndaj emocioneve të tua.  Shpesh dhe mund të ndjehesh keq, por zakonisht ke shumë energji dhe je shumë alegro.

Je intuitive

Ti ke lindur me dhuntinë e intuitës. Ti e di që ka disa pjesë të jetës që thjesht nuk mund të shpjegohen logjikisht. Ti jep një përshtypje shumë të fortë kur takon njerëz të tjerë, pasi ke intuitë të fortë dhe krijon gjithnjë përshtypje të sakta./CNA.al

Loading...