SHOWBIZZ / E Hënë 15 Prill 2019, 20:08

Bixhoz me dashurinë! Gori pranon të martohet me Axhajin, ja ç’do ndodhë nesër

Anika zbulon fytyrën dhe rreh Donin. Të gjithë duartrokasin për Anikën. Don i kërcënon me a*më. Anika dhe Shivai zihen. Don kërkon dhëmbët dhe kërc*non se do vr*së Shivain. Anika arrin t’ja marrë *rmën Donit dhe ja jep Bavjas. Bavja ja drejton a*mën Donit. Rudra ja merr armën Bavjas dhe kërkon të bëjë foto. Avioni është në rrezik pasi piloti humb ndjenjat. Shivai i tregon Anikës se dhëmbët kanë diamante dhe Don dhe halla do futen në b*rg për kontr*bandë.

Oberoit gjejnë provat dhe vendosin t’i dj*gin. Abaj vendos t’i marrë para se ata t’i dj*gin. Tanja ndihmon Abajin. Gori nuk pranon të martohet me Axhajin dhe i thotë se e dashuron bashkëshortin e saj. Riças i prishet martesa. Gori ndihet në faj dhe mendon propozimin e Axhajit. Riça i tregon Gorit se nuk mund të martohet me dikë tjetër sepse është shtatzënë.

Gori dhe familja e saj shkojnë të bisedojnë me familjen e dhëndrit. Om i ndjek pasi nuk ka besim tek Axhaj. Axhaj kërkon të martohet me Gorin. Mamaja e Gorit i thotë se ajo është e martuar. Axhaj i thotë se bashkëshorti e ka lënë Gorin. Mamaja e saj tronditet dhe nuk pranon që Riça të martohet në një familje të tillë. Gori ndalon mamanë dhe pranon të martohet me Axhajin

Loading...