SHOWBIZZ / E Hënë 15 Prill 2019, 20:08

Vr*sje të vogla! Merve hakmerret ndaj Pelinit dhe mikeshave, ja ç’do ndodhë nesër

Serhan largohet nga shtëpia e Ojas para se ta shohë Merve. Merve bën planin e saj të rradhës kundër mikeshave. Ajo u largon shërbyeset të gjitha. Oja sheh një ëndërr romantike me Serhanin. Në ëndërr ai dj*g dorën duke gatuar për Ojan dhe i shpreh asaj dashurinë. Në mëngjes Oja takohet me Serhanin dhe habitet që ai ka dj*gur dorën ashtu si në ëndërr.

Mehmet i tregon Burxhus se ja dha shtëpinë Arzus. Burxhu nxehet dhe thotë se ju shkat*rruan ëndrrat. Mehmet i premton se do i blejë një shtëpi tjetër. Burxhu gëzohet. Mehmet dhe Arzu i tregojnë fëmijëve se kanë vendosur të ndahen. Nilaj i mban qëndrim të atit ndërsa Ajaz nuk arrin të kuptojë. Pelin inatoset pasi të gjitha punët duhet t’i bëjë vetë pas largimit të shërbyeses.

Pelin dhe mikeshat shkojnë në shtëpinë e Merves dhe i kërkojnë falje. Pelin i prish sërish marrëdhëniet me Burxhun dhe pajtohet me Merven. Burxhu shkon në klinikën e Ojas dhe i tregon se ajo dhe Mehmet duan të bëhen me fëmijë. Oja e përzë Burxhun dhe nuk pranon ta vizitojë.

Loading...