SHOWBIZZ / E Enjte 14 Mars 2019, 18:06

Elvana Gjatës nuk i ndahen të këqijat, ish i fejuari përdor emrin e saj për të shpëtuar kokën!

Ish dashur I Elvana Gjatë, Ervin Mata sic duke I ka bërë bishtë policisë duke përgënjeshtruar për kr*min që ka ndodhur në në zonën e ish-bllokut.

Biznesmeni mendohet se ka kërkuar organit të akuzës të dëshmorë se kush I ka treguar se ai ka qenë autori I ngjarjes si dhe ata I kanë kërkuar lidhjen e tij që kishte në vendngjarje.

  

Ai akuzohet për vr*sje në rrethana të cilësuara  në mbetje tentativë, si dhe e kryer në bashkëpunim, duke ju shtruar edhe një tjetër akuzë ajo e armë mbajtjeve pa leje.  Nga ky veprim ka ardhur edhe ndarja e tij me të fejuarën Elvana Gjata.

Loading...