KËSHILLA / E Martë 23 Prill 2019, 22:10

Si të dukeni s*ksi edhe në palestër? Ja kombinimet më ideale

Në këtë artikull do iu njohim me disa nga kombinimet të cilat janë ideale për t’i veshur në palestër dhe do iu bëjnë të dukeni një yll i vërtetë. Mund ta ndani këtë artikull edhe me shoqet e ngushta me të cilat shkoni në palestër…pse jo?

 

Loading...