AKTUALITET / E Diel 12 Maj 2019, 14:02

Ky është qyteti më i shtrenjtë në botë për të jetuar

Apartamente me 4 dhoma kushtojnë mesatarisht 3,820 franga në muaj. Kjo është edhe më shumë se sa Zyrihu, pasi në këtë qytet kushtojnë më pak se tre mijë. Qyteti më i lirë është St.Gallen. Aty, banesa e njëjtë do të kushtojë rreth 2,000 franga, përcjell albinfo.ch.  Anketa u krye nga faqja e krahasimit të çmimeve, Comparis. Ata thonë se në Gjenevë dhe Zyrih nuk janë ndërtuar mjaft shtëpi të reja.

Loading...