KËSHILLA / E Diel 12 Maj 2019, 21:09

Bisha që ke për zemër zbulon fuqinë tënde më të madhe

Në kohët e lashta besohej shumë mes lidhjes së shpirtrave me kafshë të caktuara. Prandaj gdhendjet e kafshëve, portretet, ornamentet e simbolet e tyre ishin kudo. Dëshiron të zbulosh dhe ti se ç’thotë për ty simboli i kafshës që ke për zemër?

Dhelpra

Forca juaj qëndron tek rezistenca dhe këmbëngulja. Jeni në gjendje t’i arrini objektivat tuaja edhe për vite të tëra, pa e ndërprerë rrugën.

Ariu

Keni një aftësi shumë të fortë. Jeni në gjendje të kuptoni këdo. Dhe atëherë kur të gjithë kanë probleme me botën e brendshme, je ti ai që u jep një dorë.

Dreri

Jeni të fortë për shkak të natyrës suaj miqësore dhe reaktivitetit. Mirësia gjithmonë ju kthehet. Universi nuk është indiferent ndaj jush dhe shpesh ju dhuron surpriza të këndshme.

Luani

I mbijetoni çdo situate për shkak të natyrës suaj jo standarde të të menduarit. Idetë tuaja origjinale mund t’ju sjellin një sukses brilant. Tipari kryesor i karakterit tuaj të fortë është pavarësia ndaj opinioneve të të tjerëve dhe idealeve e aspiratave të të tjerëve.

Fajkoi

Keni një intutitë të zhvilluar mirë. Nëse i dëgjoni më shpesh ndjenjat tuaja të brendshme, mund të shkoni larg.

Loading...