KËSHILLA / E Martë 14 Maj 2019, 00:12

I dinit? Ju prezantojmë me gënjeshtrat që çdo burrë ja thotë gruas së tij!

Të thënit një gënjeshtër nuk është ndonjë gjë e madhe për burrat, sidomos kur është fjala për të qenë të kujdesshëm dhe të ndjeshëm në një marrëdhënie. Gënjeshtra të tilla, të vogla nuk janë masive, por janë të rregulluara mirë thjesht për të shpëtuar nga një situatë. Ndonjëherë burri juaj mund të thotë një gënjeshtër për t’ju bërë të ndiheni më mirë ose për të shmangur një debat. Një buzëqeshje në fytyrën tuaj është gjithçka që ka rëndësi për burrin tuaj. Nuk ka asnjë të keqe nëse kjo buzëqeshje kushton një gënjeshtër të vogël.

Më poshtë jepet një listë e 9 rrethanave në të cilat burri juaj mund t’ju gënjejë.

“Të shkon shumë ky fustan”

Kjo është fjala më e zakonshme ‘e falshme’ e përdorur nga burrat për të shmangur çdo sherr dhe për të lehtësuar jetesën e tyre. Nuk është se ata nuk kujdesen për ju, por edhe emocionet tuaja kanë rëndësi. Kështu, nëse një fustan nuk rri shumë mirë me llojin e trupit tuaj, ai mund të gënjejë pak për t’ju bërë të ndiheni e lumtur.

“Do të jem aty për 10 minuta”

Ndonjëherë burri juaj ka nevojë për kohë për veten e tij. Vonesat për të arritur në shtëpi, orët e gjata të punës dhe takimet e gjata janë disa nga mënyrat për të qëndruar vetëm. Kjo mund ta vendosë atë në një situatë të tillë ku duhet të thotë një gënjeshtër të vogël pa dëmtuar askënd.

“Ma lër mua këtë”

Ka fusha të caktuara ku djemtë veshin egon e tyre për të mbizotëruar dhe pëlqejnë të marrin gjithë përgjegjësinë. Për ta, nëse e lemë një situatë në dorën e tyre për t’u zgjidhur është më mirë sesa pranimi i humbjes.

“Nuk është problemi juaj”

Meshkujt duan t’i mbajnë për vete problemet e tyre dhe kryesisht përdorin një maskë për t’i fshehur ato. Në pjesën më të madhe të kohës, ata priren të gënjejnë për problemet e tyre në mënyrë që të mos tingëllojnë si një fëmijë që qan.

“Nëse nuk do t’i, nuk dua as unë”

Ky është pikërisht momenti kur partneri juaj e dëshiron diçka shumë. Megjithatë, ai kurrë nuk do të të detyrojë. Ai do të jetë i gatshëm edhe nëse ti ndryshon mendje në mes të natës. Dashuria është çelësi që e mban atë të gatshëm çdo herë.

“Po shikoja thjesht veshjen e saj”

Ka disa situata ku do të duhet të qëndroni të qeta dhe të veproni me mençuri. Është normale që çdo njeri të çojë sytë tek një person tjetër tërheqës që kalon. Nëse e kapni duke bërë kështu, kjo gënjeshtër e bardhë do të jetë një mekanizëm mbrojtës natyral.

“Ish-i im? Ishte thjesht OK”

Burrat nuk mund të jenë kurrë të sinqertë për të kaluarën e tyre. Ata do të përpiqen ta shmangin temën e marrëdhënieve të tyre të kaluara. Ata kurrë nuk duan që e kaluara të ndikojë tek marrëdhënia juaj prandaj mund t’ju thonë edhe gënjeshtra të bardha.

“Të kam thënë, jam gjithmonë më i miri”

Ndonjëherë ai mund t’jua thotë këtë thjesht për t’ju gëzuar që e keni zgjedhur atë si partnerin e jetës. Kjo është gjithashtu një mënyrë për të stimuluar egon e tij.

“Nuk të gënjej kurrë ty”

Kjo shprehje hyn tek gjërat romantike dhe ngushëlluese që burri juaj thotë për t’ju bërë të ndiheni të veçanta. Ai nuk mund të gënjejë me dashje, por ai nuk dëshiron t’ju dëmtojë ose t’ju shqetësojë. Nga ana tjetër, ai thjesht mund të dëshirojë t’ju largojë nga një situatë komplekse emocionale.

Loading...