SHOWBIZZ / E Martë 27 Gusht 2019, 14:02

I nisi nënës fotot e dhomës së re, vajza turpërohet sepse kishte harruar të fshinte detajet +18

Të gjithëve na ka ndodhur që të keni thënë diçka që ka qenë e pavend dhe më pas jemi ndjerë në siklet. Por një vajzë e re ka përjetuar një situatë shumë herë më të sikletshme se kaq.

E themi këtë, pasi Ella Martin pasi i nisi mamasë së saj disa foto të apartamentit të saj të ri, kuptoi se kishte harruar disa detaje +18, të cilat dalloheshin shumë mirë edhe në foto.

Vajza e re donte t’i tregonte nënës së saj se si kishte modeluar apartamentin, por bëri një gabim fatal. Dhe e gjitha kjo ndodhi sepse ajo harroi të hiqte prangat që ishin tek koka e shtratit të saj.

Nëna e saj, pasi pa fotot i kishte shkruar:

Gjithçka është e bukur veç prangave.”

Edhe pse ajo u mundua të justifikohej duke i thënë se prangat, i kishte harruar aty një shoqe, nëna e saj nuk besoi asgjë.

E si përfundim mund të thuhet se vajza e re ka kaluar një situatë mjaft delikate dhe të sikletshme.

Loading...